Home / archiefcentraal / koppeldarten en pokeren tijdens nulse feest

koppeldarten en pokeren tijdens nulse feest

“Het darttoernooi is elk jaar weer een groot succes”, vertelt Mark van Gurp, voorzitter van het Nulse Feest. “De tent loopt ’s ochtends ruim voor aanvang al vol. Nog even een oefenpijltje gooien en een bakje koffie voordat de eerste koppels beginnen. Gaat er fanatiek aan toe hoor! Maar het is vooral heel gezellig.” De koppeldarters worden om 10.30 uur verwacht in de tent, aanmelden kan via de website van het Nulse Feest.

Zaterdagmiddag mag iedereen vanaf 18 jaar zijn of haar geluk komen beproeven tijdens het pokeren. Vanaf 13.00 uur worden de kaarten gedeeld. Opgeven voor het pokeren kan via de website van het Nulse Feest of ter plaatse in de tent.

Voor meer informatie www.nulsefeest.nl

Lees ook

Live Music Heino start nieuw seizoen met hommage aan Harry Muskee

HEINO – Live Music Heino start deze maand met het nieuwe seizoen liveoptredens. De band …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.