koppeldarten en pokeren tijdens nulse feest

“Het darttoernooi is elk jaar weer een groot succes”, vertelt Mark van Gurp, voorzitter van het Nulse Feest. “De tent loopt ’s ochtends ruim voor aanvang al vol. Nog even een oefenpijltje gooien en een bakje koffie voordat de eerste koppels beginnen. Gaat er fanatiek aan toe hoor! Maar het is vooral heel gezellig.” De koppeldarters worden om 10.30 uur verwacht in de tent, aanmelden kan via de website van het Nulse Feest.

Zaterdagmiddag mag iedereen vanaf 18 jaar zijn of haar geluk komen beproeven tijdens het pokeren. Vanaf 13.00 uur worden de kaarten gedeeld. Opgeven voor het pokeren kan via de website van het Nulse Feest of ter plaatse in de tent.

Voor meer informatie staging2.nulsefeest.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.