komische film over hitler in filmhuis heino

De film, die deels semi-documentair is gefilmd, zit vol satirische humor, maar houdt tegelijkertijd de maatschappij een spiegel voor.

Wat als Hitler vandaag weer op zou duiken? De meest besproken film van het jaar is een bizarre komedie waarin het ondenkbare gebeurt.

De Führer is terug. Zeventig jaar na zijn vermeende dood wordt Adolf Hitler wakker naast zijn voormalige bunker, nu ergens in een Berlijnse woonwijk. De oorlog is voorbij, zijn partij is verdwenen en zijn geliefde Eva is er niet om hem gerust te stellen. De Duitse samenleving is zo multicultureel dat hij niets herkent. Maar verrassend genoeg begint Hitler een nieuwe carrière op TV en internet omdat hij als briljante komediant wordt gezien. Ook al is hij wel degelijk de echte en is er niets veranderd aan zijn ideeën…

Er Ist Wieder Da is gebaseerd op de bestseller van Timur Vermes die in meer dan veertig landen uitkwam en maanden op nummer 1 stond in de lijsten van onder andere Der Spiegel en The Times. De zaal is om 19.15 uur open.

Kaarten à 6 euro zijn verkrijgbaar bij het HIP in het Dorpshuus of te reserveren via info@filmhuisheino.nl. Meer informatie vind je op staging2.filmhuisheino.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.