kom kennismaken met meidenvoetbal bij wijhe 92

Om 13.00 uur wordt gestart met het indelen van de groepen en de kennismaking met de trainers. Naar alle waarschijnlijkheid zit hier ook een trainer van eredivisieclub PEC Zwolle bij. Na een warming-up zullen de deelnemers in verschillende oefeningen kennis gaan maken met het voetbalspel. Een echt wedstrijdje om te laten zien wat er geleerd is zal natuurlijk niet ontbreken.

Rond 15.00 uur zal de middag afgesloten worden. Denk aan sportkleding en voetbal- of sportschoenen. Familie en vriendjes zijn natuurlijk van harte welkom om de meisjes aan te moedigen.

Opgeven kan via het inleveren van een briefje bij schoolgym, of mail je naam en geboortedatum naar: meidenvanwijhe92@outlook.com. De uiterste inschrijfdatum is donderdag 19 mei. Meer info? Bel of mail met Henk Roetert Steenbruggen (06-33239441, henkenberber@gmail.com) of Harrie Middelkamp (0570-523538, hammiddelkamp1994@kpnmail.nl).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.