kinderen maken kennis met cultuur in raalte

Hoe weet je als kind eigelijk wat je leuk vindt? Of waar je goed in bent? Er is zoveel keuze, maar je kunt moeilijk van de ene vereniging naar de andere switchen om alles uit te proberen. Het is veel prettiger als je het gewoon een keer kunt proberen. Daarom biedt HOFeducatie dit voorjaar een aantal workshops en lessenseries voor de jeugd, waarbij de kinderen met verschillende uitingen van kunst en cultuur in aanraking komen. Daarbij maken ze meteen kennis met de lokale verenigingen en kunstenaars en kunnen ze ontdekken wat ze leuk vinden.

Er worden dit voorjaar vier verschillende workshops en één lessenserie georganiseerd. De lessenserie bestaat uit drie theaterlessen door de HOFjeugdtheaterschool en vindt plaats in het HOFtheater op 18 en 25 mei en 1 juni (in eerste instantie zou het beginnen op 11 mei maar het is een week verplaatst).

Verder is er de workshop ‘goochelen’ door goochelaar Jan. Deze workshop vindt op woensdag 18 mei plaats in zowel Elkerlyck Luttenberg, als in Kulturhus Trefpunt Heeten. Kinderen leren hier verschillende goochelgeheimen en trucjes.

Op zaterdag 21 mei kan er met veel kleur geschilderd worden bij Tekenatelier het Kleurrijk in Heino.  Op woensdag 1 juni is er een workshop fotografie in het HOFtheater. En tot slot kunnen kinderen op vrijdag 3 en 10 juni meezingen met Kinderkoor Discover bij de Brinkerhoek 40 in Raalte.

De kinderen ontvangen via hun basisschool een flyer (digitaal of gedrukt) met alle workshops die voor hun worden georganiseerd. Aanmelden voor bovengenoemde workshops en lessenserie kan via de website staging2.actiefsalland.nl. Hier staat ook meer informatie over de inhoud van de workshops, data, tijden en kosten.

Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Raalte en provincie Overijssel.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.