kids speel middag in drostenkamp in raalte

Gevuld met spelmateriaal zoals springtouwen, blik lopen, zak lopen en balspelen. Daarnaast hebben studenten leuke spelletjes bedacht, dus kom gezellig bewegen in het park? Neem je broertjes/zusjes en je (groot)ouders mee.

Er is een puzzeltocht rond de Kidsbeweegroute, een route van 1 kilometer met leuke beweegopdrachten, klimboom en evenwichtstoestellen. Alle activiteiten zijn gratis, alleen voor schminken wordt een bijdrage van 50 cent gevraagd.

Er is geen catering in Drostenkamp, maar genoeg mooie plekjes voor een picknick. Check Facebook Kidsbeweegroute voor actuele informatie over de Kids Speel Middag.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.