kernenbezoek aan de boskamp

Tijdens het kernenbezoek wordt het dorpsontwikkelingsplan (dop) afgesloten. De diverse dop-werkgroepen gaan vertellen wat er de afgelopen vier jaren is gebeurd en gerealiseerd. Aanwezigen worden door de gemeente bijgepraat over de stand van zaken van het ‘omgekeerd inzamelen’ (afvalinzameling). Andere onderwerpen die aan de orde kunnen komen zijn buurtpreventie, de toekomst van de Boskamp, de afwaardering van de Eikelhofweg en een windmolen op de Boskamp. Iedereen is in de gelegenheid om vragen aan de burgemeester en de wethouders te stellen.

De gemeente en de Belangengroep Beter Boskamp nodigen alle inwoners van de Boskamp van harte uit op dinsdag 24 mei om 20.00 uur bij Eetcafé Boskamp.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.