Home / archiefcentraal / kaartverkoop hoftheater start op 20 mei

kaartverkoop hoftheater start op 20 mei

Het nieuwe theaterseizoen wordt spectaculair geopend door Slagerij van Kampen en The Voice of Holland finalist Brace. Op muzikaal gebied verwelkomt het HOFtheater o.a. ook Danny Very, Tim Knol en The Kik. Ook de sta-concerten hebben weer een plek verworven in het programma. Bij voorstellingen, zoals Big, Black en Beautiful, The Mon Amour Band, Elvis by Ben Thompson en Motel Westcoast worden de stoelen uit het middenstuk verwijderd om de dansvloer vrij te maken. In de ringen blijven de stoelen uiteraard beschikbaar.

Er kan gelachen worden bij de cabaret voorstellingen van onder andere Ali B, Jandino, Hans Liberg en Thijs Kemperink. Tijdens het Bankgiro Loterij Theaterweekend op vrijdag 20 en zaterdag 21 januari staat onder andere Erik van Muiswinkel op het Raalterse toneel. Wie er op vrijdag 20 januari voor 10 euro optreedt blijft nog een verrassing.

De jongste bezoekers kunnen hun (eerste) theaterervaringen op doen bij Buurman en Buurman, Sesamstraat Theater, Woezel en Pip, Pinokkio en Brandweerman Sam live.

De serieuzere toon treffen we aan bij voorstellingen ‘PAAZ’ en ‘Mijn nachten met Churchill’ van Diederik van Vleuten. Literaire voorstellingen volgend seizoen zijn ‘Hoe mooi alles’ door Kees Hulst en Esther Scheldwacht en ‘Trio Giphart en Chabot’ door Ronald Giphart en Bart Chabot.

Voorverkoop
De voorverkoop voor het nieuwe theaterseizoen start op vrijdag 20 mei om 10.00 uur. Kaarten kunnen dan besteld worden via www.hofinsalland.nl. Daarnaast kan er van 20 t/m 27 mei telefonisch en aan de kassa van het HOFtheater worden besteld tussen 10.00 en 12.30 uur (m.u.v. zondag). 

De voorverkoop loopt tot 1 juli. Wie in deze periode in één keer 5 tot 8 voorstellingen bestelt, krijgt een bonusticket. Bij 9 voorstellingen of meer ontvangt men een seizoenspas, waarmee men gratis toegang heeft tot niet uitverkochte voorstellingen.

Voor meer informatie en programma kijk op www.HOFinSalland.nl

Lees ook

Rick Evers: Wit rood wit

Ik heb het virus. Het is niet anders. Opgelopen tijdens Ajax tegen Cambuur Leeuwarden in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.