Home / archiefcentraal / jubileumconcert inspiration broekland

jubileumconcert inspiration broekland

Met veel enthousiasme zingen ze op spectaculaire wijze mooie nummers uit diverse bekende musicals waarbij ze terugblikken op de afgelopen jaren. Janneke Boomsma uit Zwolle begeleidt het koor op een deskundige en bevlogen manier. Speciaal voor deze gelegenheid zijn er een aantal gastmuzikanten die voor nog meer verrassende klanken zullen zorgen.

Het koor verzorgt normaal één keer in de 1 à 2 maanden een kerkdienst in Broekland met kerkliederen die in een modern jasje zijn gestoken, maar ook gospel- en popnummers van vroeger en nu. Dit keer wordt het altaar aan de kant geschoven en wordt het zeker geen kerkdienst. Ze hopen met het concert hun enthousiasme en plezier in het zingen over te brengen en mensen mee te nemen in de sfeer van de musicals.

Iedereen is van harte welkom. Het concert begint om 19.00 uur. De toegang is gratis.

Lees ook

CRT huldigt Mitchel Schotman

RAALTE – Wielervereniging CRT heeft woensdag 15 september Mitchel Schotman gehuldigd voor zijn BMX-prestaties. Mitchel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.