jubileum jos dijkman gevierd met nieuwe showroom

Onder het genot van een hapje en een drankje kun je de showroom geheel vrijblijvend bewonderen. Ook is het mogelijk om de ’Dragster’ te bekijken. Dit compleet zelfgebouwde racemonster is een motorisch meesterwerk en de enige in zijn soort.

Jos en zijn team zijn in 1986 begonnen met de winkel in Lemelerveld en in de loop der jaren is deze uitgegroeid tot een gevestigde naam, zowel regionaal als landelijk. Voor veel enthousiaste bromfietsliefhebbers is de werkplaats die tegenwoordig aan de Posthoornweg zit dé plek om nieuwe modellen te bekijken, onderdelen te kopen of reparaties uit te laten voeren.

De showroom zit aan de Posthoornweg 6a in Lemelerveld en is zondag 22 mei open tussen 12.00 en 17.00 uur. Voor meer informatie zie staging2.josdijkman.nl of staging2.facebook.com/bromfietshandeljosdijkman.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.