jong en oud geniet van kids speel middag in drostenkamp in raalte

Zowel Landstede KindActief als de Kidsbeweegroute zijn prijswinnaars van de vorige Raalte Gezond verkiezing. Zij hebben al sinds 2014 deze samenwerking met als enige doel.: kinderen in het park te laten bewegen in de buitenlucht. Weg van de Ipads en de schermen maar genieten van balspelen, bliklopen, schminken, leuke opdrachten doen en kennismaken met de Kidsbeweegroute die nog lang niet bij alle Raaltenaren bekend is (staging2.kidsbeweegroute.nl).

Kortom lekker begewen in de frisse lucht! Daarnaast zijn een aantal vrijwilligers nu bekend met de Kids Speel Middag en zij gaan juist op deze woensdagen met de ouderen lekker wandelen en komen gezellig kijken bij het speelplezier. Het zou nog mooier zijn als meer ouderen van dit spektakel komen genieten. En dat kan op woensdag 1 juni van 14-15:30 weer in het Drostenkamp park.

Ook is het nu mogelijk om weer nieuwe ideeen in te sturen voor de Raalte Gezond verkiezing, dat kan tot 1 juni, zie staging2.raalte-gezond.nl Check Facebook Kidsbeweegroute voor actuele informatie over de Kids Speel Middag.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.