jeugdkamp sv nieuw heeten viert 50ste verjaardag

Dit jaar gaan er 61 jeugdleden onder begeleiding van 16 jeugdleiders op kamp. En het jubileumjaar laat men niet ongemerkt voorbij gaan. Daarom wordt er een reünie en een expositie georganiseerd.

Op 4 juni vindt de reünie plaats voor iedereen die in de afgelopen vijftig jaar ooit mee is geweest als leider, leidster, kok of staf van het sportkamp. Vanaf 20.00 uur duikt men in de plaatselijke MFA de Belte, onder het genot van een hapje en een drankje vijftig jaar terug in de tijd. Met leden van het eerste uur tot de jeugdleiding van nu. Oude dia`s, foto`s, maar ook filmpjes, verhalen en verslagen: alles zal te zien zijn tijdens deze avond.

Op zondag 5 juni is de expositie ‘50 jaar sportkamp’ te zien. Vanaf 10.00 uur kun je in de MFA de Belte alle materialen die in de afgelopen vijftig jaar verzameld zijn bekijken. Deze expositie is gratis en voor iedereen te bezoeken.

Aanmelden voor de reünie kan via 50jaarkamp@gmail.com of een belletje naar 0572-321319.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.