internationale pompcup wederom een groot succes

Opening
Het eerste fluitsignaal ging zaterdag om 08:30 uur over de velden, maar om 13:00 uur werd het toernooi officieel geopend op spectaculaire wijze. Onder luid gejuich kwamen de teams het hoofdveld op. Ayleen Jansen of Lorkeers (voorzitter PompCup), Peter Vervloet (voorzitter vv Heino) en Martijn Dadema (burgemeester gemeente Raalte) heetten iedereen van harte welkom. Daarna was het even stil, iedereen keek vol verwachting naar wat er komen ging. Ineens waren alle ogen omhoog gericht, er vlogen namelijk drie parachutisten in de lucht.

Met de vlaggen van de deelnemende teams landden zij op het hoofdveld. Vooral de jonge deelnemers waren erg onder de indruk, met grote ogen bekeken zij het spektakel. Ons Genoegen speelde ondertussen alle volksliederen. Met de hand op het hart werd er luidkeels meegezongen. Nadat alle vlaggen waren gehesen was de dertiende editie van de PompCup officieel geopend.

Winnaars PompCup 2016
Bij de PompCup en bij vv Heino is respect voor elkaar en voor andere landen heel belangrijk. Daarom was er een Fair Playprijs te winnen voor het team die zich ten opzichte van de tegenstanders en scheidsrechter het sportiefst gedraagt. Naast de Fair Playprijs waren er nog prijzen voor de beste speler en de beste keeper van het toernooi. Natuurlijk waren er ook prijzen voor de nummers één, twee en drie in de vijf verschillende categorieën: meisjes onder 15 en onder 17 en jongens onder 13, onder 15 en onder 17. De winaars waren achtereenvolgens TSV Limmer, SC Borchen, Berkum en twee keer het Franse FC Gobelins.

Vrijwilligers
Het PompCup toernooi wordt mogelijk gemaakt door meer dan 200 vrijwilligers, vv Heino is hier zeer trots op. Aan het hoofd van het toernooi staat een dertienkoppige crew, zij zorgen ervoor dat het de teams aan niks ontbreekt. Na vele leuke en leerzame jaren zijn er drie crewleden die volgend jaar een stapje terug doen, er is dus plek voor nieuwe leden! Lijkt het jou leuk om onderdeel uit te maken van de PompCup-crew? Stuur dan een mailtje naar pompcup@vvheino.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.