inloopspreekuren over de digitale bibliotheek

Vanaf 12 mei houdt de Bibliotheek Salland iedere donderdagmiddag inloopuren met diverse (digitale) thema’s. Heb je behoefte aan een nadere uitleg over het ‘zoeken en vinden’ in de Bibliotheek? Heb je moeite de weg te vinden op de website? Loop dan op donderdagmiddag binnen in Kulturhus Raalte.  Bibliotheekmedewerker Ingrid de Olde neemt uitgebreid de tijd om jouw vragen te beantwoorden.

Inloopspreekuur e-books
De Bibliotheek beschikt over duizenden e-books. Deze e-books kunnen geleend en gelezen worden op tablet, smartphone,  e-reader of computer. Niet iedereen kan daar direct goed mee overweg. Daarom organiseert de Bibliotheek een speciaal e-bookspreekuur.

Medewerkers staan klaar voor al jouw vragen over het lenen van e-books. Zelf al eens een poging gedaan, maar loop je tegen problemen op? Of wil je graag hulp bij het eerste keer gebruiken van de e-books van de Bibliotheek? Kom langs bij het spreekuur en neem jouw eigen apparaat, Bibliotheekpas en e-mailadres mee. Dit heb je nodig om een account aan te maken waarmee je toegang tot de e-books krijgt. Het e-books spreekuur begint met een algemene uitleg, waarna je de gelegenheid heeft vragen te stellen.

Praktische informatie
Vanaf 12 mei is er iedere donderdagmiddag een inloopspreekuur in Bibliotheek Raalte van 13.30 tot 15.00 uur tenzij anders vermeld.

Het speciale e-book spreekuur wordt gehouden op:

Woensdag 18 mei van 10:00 tot 12:00 uur in de Bibliotheek Heino
Donderdag 19 mei om 14:00 tot 16:00 in de Bibliotheek Raalte
Dinsdag 24 mei van 10:30 tot 12:30 uur  in de Bibliotheek in het Holstohus in Olst

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.