in ons centrum kun je alle aspecten van duurzaamheid ervaren

“Zonnepanelen zijn inmiddels wel bij iedereen bekend”, weet directeur Michel Marsman. “Maar een warmtepomp is voor veel mensen nog een ver van mijn bed show. We kunnen er al veel over vertellen, maar nu kunnen we het ook laten zien.” . “De eerste reacties zijn heel positief ,zelfs fabrikanten willen hun klanten hier een demonstratie van hun producten geven’’. Iedereen is van harte welkom om inspiratie op te doen voor duurzame oplossingen in een bestaande of toekomstige woning.

“Graag nemen we mensen mee in de wereld van duurzaamheid, we kunnen zoveel mooie voorbeelden laten zien”, nodigt Michel uit. “Bijvoorbeeld een warmtepomp die de constante bodemtemperatuur gebruikt om een woning in de winter te verwarmen en in de zomer te verkoelen. Een ventilatiesysteem die warme lucht niet via de pijp op het dak naar buiten blaast, maar juist benut om de boiler op te warmen. Zelfs de warmte van het douchewater kan tijdens het douchen naar de boiler worden gestuurd om het water te helpen opwarmen. En wat te denken van een waterontharder voor een langere levensduur van u apparaten. Naast deze en andere voorbeelden van installatietechniek toont het inspiratiecentrum ook diverse bouwkundige oplossingen voor duurzaamheid zoals triple glas.

Nijhof levert ook graag een bijdrage aan het langer zelfstandig thuis wonen van senioren, ook hiervan zijn meerdere voorbeelden in het inspiratiecentrum te zien. “Met onze producten dragen we bij aan het wooncomfort van senioren”, geeft Michel aan. “Denk aan een camera bij de voordeur voor een veilig gevoel. Ook bieden we het gemak om vanuit de stoel verwarming, licht en apparaten te bedienen. In de badkamer kunnen we in één dag het bad vervangen voor een douchecabine. En we hebben een wandcloset die met een afstandsbediening in hoogte verstelbaar is, ideaal voor echtparen waarvan één in een rolstoel zit.”

Met het inspiratiecentrum hoopt het duurzame familiebedrijf Nijhof Installatietechniek wat bijna 50 jaar bestaat, veel mensen in huis te halen. Goed om dan te kunnen laten zien, dat ze in eigen huis ook voor duurzame oplossingen kiezen. “We hebben ons hele pand van ledverlichting voorzien en op ons dak liggen natuurlijk zonnepanelen”, geeft Michel het goede voorbeeld. “Onlangs hebben we één elektrische auto voor onze projectleiders aangeschaft. Het laadstation voor onze deur vormt een mooi voorbeeld van een door ons te leveren product.” Duurzaamheid heeft dus vele gezichten en is altijd maatwerk. Nijhof weet alle factoren optimaal op elkaar af te stemmen voor een hoog rendement. Voor een duurzame beleving kunt u altijd langskomen, maar met een afspraak weet u zeker dat er een medewerker is die u kan helpen en vrijblijvend advies kan geven.

Nijhof Installatietechniek
Van Dongenstraat 39
8107 AE Broekland
Telefoon: 0570 – 531888
Mail: info@nijhof-broekland.nl
Website: staging2.nijhof-broekland.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.