in beeld jeugdvisdag in raalte

Na het welkomstwoord in het naastgelegen Carmel College, waaraan conciërge Jan Kogelman wederom zijn enthousiaste medewerking verleende, kregen de kinderen uit handen van Marco Kraal een door Ed en Marco van VIS-TV gesigneerde pet. Een leuk begin van de dag!

Aangekomen bij de vijvers werden de kinderen in groepen verdeeld en kregen zij een goodiebag, die gedurende de dag bij elk thema verder gevuld raakte. Bij elk thema konden de kinderen actief aan de slag met verschillende basistechnieken voor het vissen en moesten ze een paar vragen beantwoorden. Uit alle antwoordkaarten zouden later op de dag vier prachtige prijzen verloot worden.

Roofvissen, vliegvissen, vissen met de vaste stok en karpervissen: het kwam allemaal aan bod. En bij iedere discipline legde een deskundig visser de technieken uit. Tussendoor werden de mensen die de thema’s verzorgden, de kinderen en begeleiders voorzien van koffie, thee of wat fris. Tussen de middag was er een gezamenlijke lunch en een ijsje mocht ook niet ontbreken.

oals gezegd moesten de kinderen bij elk thema de juiste antwoorden aankruisen op hun antwoordkaart. Uit de kaarten met alle antwoorden goed, werden vier gelukkige winnaars geloot. De hoofdprijs – een fiets van Bicycle Industry Group – was voor Nakita van Maasbommel. Henrick Wagteveld werd tweede en won een viskar voor achter de fiets. Sepp Wever kreeg een vistrip met gids cadeau voor zijn derde plaats en Jelle Smale mocht een visset naar keuze (t.w.v. 75 euro) uitkiezen voor zijn vierde plek.

De organisatie kijkt terug op een uitermate geslaagde dag.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.