illustrator anna sikkes exposeert bij bruna raalte

Sikkes illustreerde onder meer in het kinderleesboek ‘Het karavaantje van alleen’. Naast dit boek heeft Anna Sikkes onlangs ook haar eerste prentenboek geïllustreerd. Sinds 2013 is ze aan de slag als illustrator en heeft ze illustraties gemaakt voor musea en educatieve instellingen.

Inspiratie voor haar werk haalt Anna uit onderwerpen als het menselijk gedrag, de natuur en dagdromen over het maken van een verre wereldreis. “Ik breng graag een wereld tot leven vol kleurrijke karakters waarin alles mogelijk lijkt en het publiek moet meestal meer dan 2 keer kijken voordat ze alles hebben gezien.” Subtiele humor is daarbij een wezenlijk onderdeel.

Door haar opvallende kleurgebruik en speelsheid krijgt het werk een uniek en eigenwijze karakter dat tegelijkertijd voor het grote publiek toegankelijk en herkenbaar is.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.