ijsseltheaterfietstocht rekent op fietser uit heel het land

De fietstocht trekt niet alleen bezoekers uit de eigen streek, maar zijn ook afkomstig uit andere delen van Nederland. “Dat maakt het juist zo leuk”, vervolgt Boetes. “Je ontmoet zoveel mensen, je kunt samen op fietsen en dan genieten van het theater. Want wat is er mooier dan luisteren naar een verhalenverteller in de uiterwaarden, met de rivier en wolkenluchten als decor. Of een absurdistische toneelvoorstelling met mensen op stelten in een park in Olst. Elk jaar zien we dat de route zorgvuldig is gekozen en duidelijk wordt aangegeven. En ook de theatergroepen, ze worden echt geselecteerd op creativiteit, originaliteit en spektakel.”

Ondanks dat het echtpaar in Epe woont, steken ze graag de IJssel over om mee te doen. “De IJsselvallei is een prachtig gebied om te fietsen. En met drie ponten is het gewoon geen probleem om op de fiets de IJssel over te steken en van beide kanten te genieten. Zoals gezegd, we verheugen ons echt op de komende editie. En wat het weer ook is, we fietsen gewoon mee!”

Voor meer informatie over het programma zie de website staging2.theaterlangsdeijssel.nl/ijsseltheaterfietstocht

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.