id kaart kwijt dan kun je bij de gemeente olst wijhe terecht

Na het invullen van deze verklaring, kan men direct een nieuw paspoort, rijbewijs of identiteitskaart aanvragen. In samenwerking met de politie IJsselland start de gemeente Olst-Wijhe met deze nieuwe werkwijze.

De gemeente neemt de melding en de aanvraag (ook wanneer er sprake is van een misdrijf) in behandeling. Bij diefstal, zakkenrollerij, overval en/of andere misdrijven moet men nog wel aangifte van het misdrijf bij de politie doen. De verklaring die inwoners bij de gemeente ondertekenen is geen verklaring die men kan gebruiken voor de verzekering.

Valse meldingen
Valse meldingen worden streng aangepakt. Om misbruik te voorkomen, controleert de gemeente de melding van vermissing. Bij vermoeden van misbruik onderzoekt zij in samenwerking met de politie de melding.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.