help mee geld in te zamelen voor kwf door te feesten in lampe

Didier is in zijn jonge leven al twee keer getroffen door kanker, maar dankzij de beschikbare kennis en behandelmogelijkheden wist hij dit twee keer te overwinnen. Daarom zet hij zich in voor KWF Kankerbestrijding door eind mei mee te doen aan het wandelevenement SamenLoop voor Hoop.

Met het feest wil het team zoveel mogelijk geld binnenhalen. De entree bedraagt 10 euro, het volledige entreebedrag gaat naar het goede doel.

Bijzonder aan dit benefietfeest is dat zoveel partijen zich inzetten om er samen een mooi feest van te maken: de artiesten/dj’s treden gratis op, de Leeren Lampe stelt de ruimte gratis beschikbaar en doneert ook nog eens een deel van de drankopbrengst aan het KWF.

Het feest duurt van 21.00 tot 3.00 uur. Reserveer je gastenlijstplek via kaartendj12feest@gmail.com. Meer informatie vind je op Facebook

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.