hans de koning geniet van promotie als echt team

‘Koning Hans’ wordt al sinds zijn aanstelling geroemd in Deventer. Zelf is en blijft hij immer nuchter en rustig tegenover de camera van RTV Oost. “Het is echt één team geworden. Je moet zorgen dat nummer 1 tot en met 24 belangrijk is. De ene heeft daar een aai voor nodig, de ander schop onder de kont.”

Volgens De Koning heeft ook de medische staf een groot aandeel gehad in het succes. “Er zijn een hoop medische uren gemaakt.”

Over de ongeregeldheden na het laatste fluitsignaal wil de trainer het liefst niets zeggen. “Je moet het eigenlijk dood negeren, maar dat kan niet. Er zijn beelden: dat gaat nergens over. Als je verliest moet je dat als een man dragen.”

Zelf sprong hij ook nog tussen spelers en supporters. “Ik ben daar helemaal niet zo’n type voor, maar je moet niet aan mijn groep komen.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.