Home / archiefcentraal / haarman zet punt achter stortgat affaire

haarman zet punt achter stortgat affaire

Nadat het Gerechtshof zijn eindoordeel uitsprak, heeft Haarman de gemeente Raalte eerst nog wel uitgenodigd voor een gesprek om te praten over de schade die is aangericht door de ernstige beschuldigingen aan zijn persoon. Een formele stap  waarop de gemeente afwijzend heeft gereageerd. “Erg teleurstellend”, geeft Haarman aan. “Ik had gehoopt op excuses van de gemeente. En dat men zou uitspreken dat ik langere tijd ten onrechte als leugenaar aan de schandpaal ben genageld.”

De oud-wethouder heeft zich in zijn beslissing om te stoppen met de aansprakelijkheidsprocedure laten leiden door zijn eigen gevoel, maar zeker ook door de publieke opinie. “In reacties van plaatsgenoten, zowel via de krant als in het dagelijks leven, merk ik dat men klaar is met de stortgat-affaire. Het heeft al teveel geld gekost en geen enkele Raaltenaar zit er op te wachten om in de komende jaren via de gemeentelijke belastingen opnieuw te moeten bijdragen.”

Wat Haarman betreft, is deze verklaring de laatste van zijn hand die betrekking heeft op de stortgat-affaire. “Natuurlijk is mijn eer en goede naam beschadigd, maar het is tijd om er een punt achter te zetten. Ik wil en moet verder met mijn leven waarin ik me gelukkig met heel veel mooie en positieve dingen kan bezighouden.”

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.