haarles feest de underdog van de sallandse zomerfeesten

Dit jaar staan er echter weer een aantal bijzondere activiteiten en acts op het programma. Zo zal de vrijdagavond worden afgesloten door gelegenheidsformatie ‘Kapitein Høk’ en is er op zondag een demonstratie ‘Pakwerk’ en ‘Schapen drijven met Bordercollies’ te aanschouwen. Uiteraard is er op het feestterrein ook weer een kermis met botsauto’s, een oliebollenkraam en alles wat er op thuishoort. Kort samengevat: het Haarles Feest is een evenement voor jong en oud. Hier vind je het programma:

Donderdag 2 juni
Donderdagavond wordt om 20:00 uur het feestweekend geopend. Daarna trappen we af met ‘Eigenhaard is goud waard’; een grandioze spelshow waarin flinke prijzen te winnen zijn. Haarlenaren hebben geluk; zij hebben in de aanloop naar het Haarles Feest een gratis lot in de brievenbus gekregen. De avond zal worden afgesloten met leuke hits gedraaid door dj’s Zoepoog & Flower.

Vrijdag 3 juni
De vrijdagavond zal worden ingevuld met een ware ‘Vossenbingo’ voor de oudere basisschoolkinderen en een Pubquiz in de tent voor de papa’s en mama’s. Vooral die laatste is in de loop der jaren een populair onderdeel van Haarles Feest geworden. Wanneer de Pubquiz is afgelopen, zal gelegenheidsformatie ‘Kapitein Høk’ de brommers aantrappen om de rest van de avond Normaal covers te spelen.

Zaterdag 4 juni
De zaterdag wordt gestart om 09:30 uur met de Jaarmarkt & Braderie. Vanaf 10.00 uur kunnen de allerkleinsten genieten van kindervoorstelling ‘Wat een Weertje’ en een ballon oplaten tijdens de ballonnenwedstrijd. ’s Middags kan de jeugd en iedereen die zich nog jeugdig voelt, meedoen aan het altijd gezellige beachvolleybaltoernooi naast de tent. Later deze middag zal daar ook de ‘Truckrun’ voorbij komen en kan men ’s avonds in de tent mee springen op de hits van ‘The Guilty Six’. Deze band speelt schaamteloos de bekendste Guilty Pleasures en heeft in loop der jaren een goede live reputatie opgebouwd.

Zondag 5 juni
Op de zondagochtend begint het programma op tijd. De vroege vogels die de zaterdagavond goed door zijn gekomen, kunnen om 09:30 uur starten aan de MTB tocht of om 10:00 uur aanschuiven bij de traditiegetrouwe ‘Ker(k)mis’. Om 12.00 uur leggen ze een goede bodem, voor alles wat hen deze middag nog gaat brengen, met de altijd gezellige dorpsbrunch.

’s Middags zijn er verschillende demonstraties te aanschouwen, zoals ‘Schapen drijven met Bordercollies’ en een demonstratie ‘Pakwerk’. Uiteraard kan men er ook voor kiezen om op de ‘Zundagmiddag’ gewoon lekker op het terras of in de tent een biertje of wijntje te drinken. Dit terwijl de kinderen een gratis glittertattoo laten zetten of in het springkussen of de zandbak zitten. DJ Robbert den Brok zal deze middag achter de draaitafel staan.

Voor meer informatie: 
http://staging2.haarlesfeest.nl
staging2.facebook.com/haarlesfeest

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.