haarle verliest verrassend van degradant

Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gemaakt door Balkbrug-speler Glen Marsman en viel in de 53e minuut. Na zeventig minuten voetballen kreeg Balkbrug een strafschop toegekend, omdat een Haarle-speler hands maakte. De keeper van Balkbrug Joey Overes benutte de penalty. Drie minuten later bracht Haarle de spanning nog wel terug. Clubtopscorer en topscorer van de Vierde klasse H Erik Westendorp maakte de aansluitingstreffer voor Haarle via een volley. Gescoord werd er echter niet meer en zo won Balkbrug eindelijk een competitiewedstrijd in 4H.

[tweetwidget type=”single” query=”732200285716807680″ height=”0″ limit=”1″ autoscroll=”0″]

Op de ranglijst veranderde er niks voor Haarle en Balkbrug. Haarle eindigde het seizoen 15-16 op de vierde plek met veertig punten. Vijf punten minder dan kampioen SV Zwolle. Balkbrug blijft op de veertiende en laatste plek staan met zes punten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.