gemeente raalte organiseert scootmobieldag

Iedereen die een scootmobiel heeft, krijgt een gratis technische controle van leverancier RSR. Dit geldt dus ook voor mensen, die zelf een scootmobiel hebben gekocht. Iedereen die zelf een scootmobiel heeft gekocht, kan eventuele reparaties tegen gunstige tarieven laten uitvoeren. Na de controle ontvangen scootmobielers een gratis veiligheidshesje, zodat ze op straat nog beter zichtbaar zijn.

Er zijn oefenmogelijkheden met de scootmobiel onder leiding van ergotherapeuten en andere professionals. Er is de mogelijkheid tot aanschaf van hulpmiddelen tegen gunstige prijzen bij RSR en Zorgwinkel Salland.

De scootmobieldag vindt plaats van 9.30 tot 15.30 uur bij de Leeren Lampe in Raalte. Wethouder Gosse Hiemstra opent de dag om 10 uur. De toegang is gratis en er is een gastvrije ontvangst met koffie/thee en iets lekkers. Bezoekers kunnen gebruik maken van de ingang aan de achterzijde (bij de parkeerplaats).

Rijschool Oosterlaar geeft (een korte) uitleg over verkeersregels, speciaal voor de scootmobielrijders om 10.00 uur, 12.00 uur en 14.00 uur. Vol is vol, vooraf reserveren is mogelijk: per mail: info@raalte.nl, of via het algemene telefoonnummer van de gemeente Raalte: (0572) 347 799.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.