geef je op voor midzomernachtkamperen op de tippe

De doelgroep van deze onvergetelijke nacht zijn de kinderen van groep 5 t/m 8 van de basisscholen. De Vrienden van De Tippe en het Sportbedrijf Raalte krijgen weer hulp van Scouting Heino. Ouders hoeven zich geen zorgen te maken over de veiligheid. De gehele avond, nacht en ochtend zijn er twee gediplomeerde zweminstructeurs van Sportbedrijf Raalte aanwezig en minimaal acht begeleiders.

Programma
De middag begint om 17.00 uur met het opzetten van tenten en het oppompen van de luchtbedden. Daarna staat discozwemmen op het programma en kunnen kinderen lekker klimmen en klauteren op speeltoestellen en luchtkussen. Ook de jeugdleden van Ons Genoegen komen samen met AMV en de blokfluiters een optreden verzorgen. Een heuse snackwagen zorgt ervoor dat alle kinderen de lange avond goed doorkomen. ’s Avonds is het de beurt aan Scouting Heino. Zij gaan met de kinderen het spel Levend Stratego spelen, heerlijke broodjes bakken bij het kampvuur en als slotspel De Dodende Straal spelen. Zondagmorgen gaan de kinderen eerst lekker plonsen in het zwembad en kunnen daarna genieten van een lekker ontbijt.

Opgave
Lijkt je het Midzomernachtkamperen leuk en zit je in groep 5 t/m 8 en ben je in bezit van een zwemdiploma? Geef je dan op via http://staging2.vriendenvandetippe.nl/nieuwsbericht/75/
Op de website vind je ook een lijst met accessoires die je verplicht dient mee te nemen. Het tarief voor het Midzomernachtkamperen is € 4,- voor kinderen met een zwemabonnement en € 6,- zonder abonnement. Om alles in goede banen te leiden kunnen maximaal 120 kinderen kamperen. Geef je dus snel op met je (basisschool)vriendjes. Meer informatie is te vinden op de website.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.