gber hoogeslag burger initiatief heeten uit zich bezwaarlijk

Op Facebook roept Burger Initiatief op mails te sturen naar Hoogeslag om aan te geven dat je tegen de school bent. We hebben hem gevraagd of er veel reacties binnen gekomen zijn.

“Door de oproep van het platform om mij te mailen ben ik door diverse personen benaderd. Slechts twee reacties waren negatief, veel meer reacties hadden een positieve grondhouding. Ik merk vooral dat er nog veel vragen zijn over bijvoorbeeld het aantal leerlingen, lestijden en de invulling van het speelkwartier. Ouders weten niet hoe de de taalschool wordt ingevuld en er zijn vragen die gedurende de informatiebijeenkomsts onbeantwoord zijn gebleven, hierdoor maken ouders zich zorgen.”

Hoogeslag: “Het is in de petitie alleen mogelijk om tegen te stemmen en er wordt aangegeven dat 95% van de belanghebbende Heetenaren tegen de taalschool is. Dit herken ik niet in mijn dorp.”

Hoogeslag wil wel antwoorden op de bovengenoemde vragen: “De komende periode zal hier duidelijkheid over moeten komen. Het college van B&W heeft aangegeven dit samen met de school op te pakken. Hierna zal een enquete worden gehouden waarin ouders met een kind op de basisschool, en ouders met een kind die straks naar de basisschool zal gaan, kunnen reageren. Hieruit zal blijken of er draagvlak is voor de komst van een taalschool in Heeten.”

Hoogedslag tot slot: “Mochten er Heetenaren zijn die in contact met mij willen komen, dan ben ik te bereiken via rinus1982@hotmail.com en 06-17158359.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.