ga eagles naar finale play offs na remise in venlo

De Deventenaren gingen voortvarend van start. Al in de 12e minuut zette spits Leon de Kogel – wie anders – zijn ploeg op een verrassende 0-1 voorsprong. Een vrije trap van Duits werd weggekopt, waarna De Kogel de afvallende bal kei- en keihard binnen knalde.

Vlak voor rust draaide VVV het spel echter om. In de 40e minuut benutte Ralf Seuntjens een strafschop na een handsbal en drie minuten later kwam de thuisploeg zelfs op voorsprong via Gianluca Nijholt. Hij kopte een voorzet van Opoku goed binnen.

Na rust was het voor Go Ahead Eagles zaak om de voorsprong in ieder geval niet verder op te laten lopen en wellicht nog een goaltje mee te kunnen pikken. VVV moest op zoek naar de goal, maar kon eigenlijk maar bar weinig potten breken.

Op het veld ontstonden flinke gaten op het middenveld, maar Go Ahead hield stand. Vol spanning ging dan ook de blessuretijd van 5 minuten in, waarin Randy Wolters enkele hartproblemen in Deventer en omstreken wist te voorkomen. Hij sprintte na een diepe bal de ruimte in en bleef koel, oog in oog met de doelman.

De ontlading was enorm, en terecht. Maar de blik is ook alweer gericht op aanstaande donderdag. Dan staat namelijk het eerste duel van het ultieme tweeluik met De Graafschap op het programma. Zal het lukken?

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.