folky popsongs bij culture club de haere

Fabiana voltooide de Popopleiding aan het Conservatorium van Amsterdam, waar ze onder andere zangles kreeg van Anouk en Mathilde Santing. De Italiaans-Nederlandse zangeres werd door de media tot ‘het vrouwelijke equivalent van Damien Rice’ werd bekroond.

Dammers haalt haar inspiratie uit het leven zelf. Pure songs met inhoud, maar de teneur is zeker niet altijd even zwaar van toon. Folky popsongs ofwel “Fabfolk”. Fabiana trad onder andere al op in de Melkweg, Paradiso, Het Patronaat, Vondelpark Openluchttheater en op het Folkwoods festival. In navolging van 2 EP’s, is het debuutalbum van Dammers, onder de titel “The Girl You Love”, in 2012 verschenen. Naast vele lovende recensies werd het album in de VS opgepikt door singer-songwriter Lori Lieberman (bekend van de wereldhit “Killing me Softly”), waarop zij Fabiana als voorprogramma uitnodigde voor haar tour in begin 2013. Momenteel tourt ze zelf door het hele land om haar album te promoten.

Zondag begint ze om 18:00 uur en een kaartje kost 10 euro, te reserveren via website. Voor het huiskamerconcert kun je genieten van maaltijd die wordt geserveerd vanaf 17:00 uur voor 10 euro. De maaltijd dien je 48 uur van te voren reserveren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.