Home / archiefcentraal / extra open avond landstede mbo

extra open avond landstede mbo

Aanmelden voor de Open Avond kan op www.landstedembo.nl. Hier vind je ook op welke locatie je moet zijn voor de verschillende Landschappen en opleidingen van Landstede MBO tijdens de Open Avond op 31 mei.

Wie het moeilijk vindt om een vervolgopleiding te kiezen en wel wat extra hulp kan gebruiken kan een afspraak maken met één van de studieloopbaanadviseurs van Landstede MBO. De begeleiding van de gediplomeerde studieloopbaanadviseurs bestaat uit één of twee gesprekken van gemiddeld een uur en (soms) een beroepskeuzetest. Het belang van het maken van een goede keuze staat voorop. Daarom zijn de studieloopbaanadviseurs objectief en dus niet alleen gericht op de opleidingen van Landstede MBO.

Je kunt een afspraak maken door te bellen met één van onze studieloopbaanbegeleiders op 0800-0245 666 (gratis informatienummer) of door een mail te sturen naar studiekeuze@landstede.nl. De gesprekken zijn kosteloos.

Meer informatie vind je op www.landstedembo.nl.

 

Lees ook

Care Hotel in Heino verder als Huis ter Heijne

HEINO – Het Care Hotel in Heino gaat na meerdere naamswijzigingen verder als Huis ter …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.