enthousiast team lef klaar voor roparun

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam.  Deelnemers leveren in teamverband, een  collectieve sportieve prestatie om op deze manier geld op te halen voor die mensen die weinig of geen uitzicht hebben in hun ziekteproces.

Mensen die meedogenloos de diagnose ‘kanker’ kregen voorgeschoteld. Het gaat dus niet om onderzoek naar de ziekt. Nee, voor de Stichting Roparun en dus team Lef is de vraag: Hoe maken we het leven nú een beetje dragelijker? Het motto vanuit de Roparun is dan ook: ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’.

Lokale doelen
Team Lef is vorig jaar officieel een stichting geworden en daardoor kunnen zij dit jaar niet alleen de landelijke doelen van de Roparun ondersteunen maar kunnen zij ook lokale doelen steunen. Zo wordt er café Doodgewoon in Raalte opgestart en is er het plan om dit jaar lokaal iets voor jonge gezinnen te betekenen die getroffen zijn door de ziekte kanker.  

“Er zijn dit jaar verschillende acties georganiseerd om zoveel mogelijk geld op te halen en er zijn veel sponsoren bereid gevonden om ons te ondersteunen, zowel met een financiële bijdrage als met diverse middelen”, aldus het team. “Via deze weg willen wij iedereen nogmaals bedanken voor zijn of haar deelname aan onze acties ofwel voor de sponsoring.”

Ze gaan er dus weer voor. Twee teams vol met ongelooflijk enthousiaste mensen zijn klaar voor hun avontuur voor het leven. Team Lef is via diverse social media te volgen (Twitter: @LefRaalte, Facebook: Team Lef, Instagram: @teamlef en Periscope: @LefRaalte), dus wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, acties, trainingen en activiteiten van team Lef, volg ze dan op social media en de mooie vernieuwde website: staging2.stichtinglefraalte.nl.

Team Lef is via de mail te bereiken op het adres info@stichtinglefraalte.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.