eerste stop wereldreis ralda turkije

Ralda uit Raalte heeft in Turkije de Nederlandse cultuur flink gepromoot. Er werd gedanst, muziek gemaakt, gezongen en natuurlijk was er tijd voor fotoshoots. De Turken stonden in de rij om op de foto te gaan met een danseres in Volendams, Sallands of Raaltes kostuum.

Een reis met Ralda is altijd hartstikke gezellig. Toen in Turkije bijvoorbeeld de eerste dag de parade niet doorging, stonden veel andere groepen treurig te kijken, maar Ralda niet. Dansers en muzikanten van Ralda stonden met z’n allen Nederlandse liedjes te zingen onder een partytent. Deze en andere belevenissen worden altijd bijgehouden en gebundeld in een prachtig verslag, zodat alle deelnemers een mooie herinnering hebben.

In Nederland brengt Ralda vooral dansen uit de rest van de wereld op het toneel, inclusief de soms exotische kostuums. Als ze naar het buitenland reizen laten ze juist de Nederlandse dansen zien. Dat vinden ze in het buitenland hartstikke leuk om naar te kijken. Maar wat wil je ook met een podium vol bijvoorbeeld Volendamse, Staphorster, Sallandse of Raaltese (Joapikstug) kostuums: dat is één grote ansichtkaart.

Ben je benieuwd naar de avonturen van Ralda, zou je wel een keer mee op reis willen of zou je juist wel internationaal willen dansen? Kijk dan eens op staging2.ralda.nl of volg Ralda op Facebook. De groep heeft dansgroepen vanaf 4 jaar en twee orkesten waar iedere muzikant terecht kan.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.