drukte verwacht bij heropening medine raalte

Op beide dagen beginnen de festiviteiten om 12.00 uur.

Dankzij de renovatie kan het bestuur van Medine in deze zaterdag en zondag veel multiculturele activiteiten houden voor jong en oud. Je vindt er Ebru-kunst, rondleidingen, diensten, een kinderprogramma met veel speelvertier, muziek, een verloting met vele prijzen en nog veel meer. Uiteraard kun je ook genieten van de vele lekkernijen uit de Turkse keuken.

Veel bezoekers
Het weekend is voor iedereen toegankelijk, dus ook voor invaliden en niet-Moslims. “Wij ontvangen elk jaar vele bezoekers, ook van buiten Raalte, maar dit jaar verwachten wij nog meer mensen omdat er mooi weer wordt voorspeld aankomend weekend”, aldus de organisatie.

Geïnteresseerden kunnen op hun gemak een bezoek brengen terwijl de kinderen hun gang kunnen gaan bij het springkussens, de draaimolen, het schminken, de fotoshoots en spelletjes.

Op de zaterdag en zondag rond 14.45 uur kun je de middagdienst bijwonen. Deze wordt uitgevoerd door de Imam en het duurt een kwartier.

Sponsoren
Het weekend is door het bestuur, de vrouwengroep en de leden georganiseerd. In totaal doen 28 vrijwilligers mee. Zij willen ook alle sponsoren bedanken voor elke bijdrage die ze gedaan hebben. “Bij ons is geld niet het allerbelangrijkste. Elk cadeau en elke donatie kunnen wij heel goed gebruiken. Onze dank is groot en tegemoetkoming zal er zeker plaats vinden.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.