douwe bob di rect miss montreal en ronnie flex naar stoppelhaene

Het programma werd vanavond bekendgemaakt bij Grand Café Neuf in Raalte.

Donderdagavond
Verder werd bekend dat op donderdagavond ook Ronnie Ruysdael, Ronnie Flex en the Originals zullen optreden op ’t Stöppelveld. Het optreden van Ronnie Flex is samen met het optreden van Ruysdael, die in de herberg weer zal zorgen voor een lange polonaise met veel wagonnetjes gratis te bezoeken voor iedereen.

Het terrein gaat namelijk rond 23:15 open direct na afloop van de optredens van Marco Borsato en Guus Meeuwis.

Vrijdag
Vrijdagmiddag trapt Voice-winnares Maan af voor de Raalter jeugd op ’t hoofdpodium. ’s Avonds kan er buiten flink gerockt worden met Di-rect, Bökkers en Feuerengel (dé beste Rammstein tributeband). Vergeet je dansschoenen niet voor de beats van La Fuente in de Feestfabriek en smeer je keel tijdig zodat je in de Sallandse Herberg mee kunt zingen met niemand minder dan de Nederlandstalige toppers Vinzzent, Henk Dissel, Frank van Etten en Thomas Berge.

Zaterdag
Zaterdagmiddag begint het al vroeg op ’t Stöppelveld, met aanstormende toppers van de Wraak van Salland: T-Load en The Radzjas. Gevolgd door de winnaar van de Serious Talent Award 2016, de band met punk- rock- en psychedelische elementen, Indian Askin.

Ook Lucas Hamming (deelnemer beste sing- en songwriter en huisband van DWDD) en Dave Vermeulen & Voltage (bekend van the Voice of Holland) treden zaterdag 27 augustus op ’t Stöppelveld op.

Onze songfestivalvertegenwoordiger Douwe Bob opent het avondprogramma. Deze countryster met strakke looks is bekend van onder andere ‘Multicoloured angels’, ‘Hold me’, ‘Sweet Sunshine’ en zijn grote songfestivalhit: ‘Slow Down’. Nog geen zin om naar huis te gaan? Sluit af met een feestje bij Session, DJ Jan Smit, DJ Lars of Lijn 7.

Zondag
Na een waardig afscheid van Normaal kwam het besef: wat nu? Hoe kan de zondagmiddag van Stöppelhaene ooit nog weer zo gezellig worden? Trots op haar Oosterse roots en met energie voor tien belooft Sanne Hans met haar band Miss Montreal op zondagmiddag een mooi feest te bouwen.

Voorafgaand aan het optreden van Miss Montreal speelt de band Poor John vette, smerige en vuige oude Rock ‘n Roll uit de jaren ’60 en ’70. Stöppelhaene wordt op zondag 31 augustus muzikaal afgesloten door een van de beste coverbands van Nederland: The Euro’s.

Voor meer informatie over het Stöppelhaene programma op staging2.stoppelhaene.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.