disselhorst wil huren van grond onderzocht hebben

Slump sprak in tijdens de raadspleinsessie over het AZC waarin het stuk in behandeling is dat het college aan de raad heeft voorgelegd. Daarin wordt in een AZC voorzien van 950 asielzoekers aan de Overkampsweg, grenzend aan industrieterrein de Zegge.

Disselhorst wil ook een tunnel of een viaduct en de garantie dat het AZC geen overlast gaat ondervinden van het industrieterrein.

Slump kwam ook met het voorstel het MBI-terrein als AZC te gebruiken en daarna dan woningbouw te plegen op die lokatie. (Maar het MBI-terrein ligt braak vanwege vervuilde grond, red.)

Op persoonlijke titel dwong buurtbewoner Tjebbe Dijkstra ook aan op een tunnel. Naar zijn mening zijn die veel goedkoper aan te leggen dan in de begroting van Raalte is opgenomen. De tunnel is in het voorstel van het college overigens niet afewezen op het kostenaspect, maar omdat het college er om verkeerstechnische reden geen bezwaar in ziet.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.