directeur van den born overhandigt laatste programmakrant aan niens

Wethouder Frank Niens, die overigens zelf ook graag het HOFtheater bezoekt, mocht de nieuwe programmakrant in het gemeentehuis in ontvangst nemen. Ondanks dat Jos van den Born het theater seizoen 2016-2017 niet gaat ervaren in het HOFtheater, zijn hij en het team trots op het programma dat er ligt. Samen met de programmacommissie zijn er voorstellingen geselecteerd met verschillende smaken. “Ieder wat wils, dat klinkt cliché, maar de kracht van een succesvol seizoen valt of staat bij de variatie van een programmering.”

Het komende seizoen verwelkomt het HOFtheater meer dan 80 artiesten, waarbij muziek(theater)voorstellingen de boventoon voeren. Slagerij van Kampen trapt het seizoen af en dan volgen er nog velen. O.a. Big, Black & Beautiful, Danny Vera, Scrum en Pater Moeskroen reizen af naar Raalte. En natuurlijk ontbreken ook de tribute-bands niet: The Simon & Garfunkel Revival, Elvis, Still Collins en ABBA Gold. Voor wie dat niks zegt, dat waren de bands die in de jaren ’60, ’70 en ’80 hoogtij vierden. Voor de ‘jonkies’ heeft het Raalter theater Brace, Fresku, Roos Blufpand, Tim Knol en Mister & Mississippi geboekt.

Gelachen wordt er ook. En niet alleen om cabaretiers die al namen hebben gemaakt zoals Jandino Asporaat, Erik van Muiswinkel en Dolf Jansen. Maar ook de nieuwe garde, zoals Peter Pannekoek, René van Meurs en Eva Crutzen, heeft een podiumplek gekregen.

Jos benadrukt het talent uit de regio. “Het is onze taak hen een podium te geven om zich te kunnen ontwikkelen en hen daarnaast een uitdaging te geven.” Zo worden komend seizoen de Muziekcafés gevuld met The Attic, Cloud 9, Chalina Smit en Palet. En ook het verenigingsleven weet de weg naar de Voorhof 2 te vinden. Accordeola, Roalter Jong’s & Orkest St. Caecilia en Popkoor SVP geven allen avondvullende concerten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.