dik 100 teams bij jeugdtoernooi vv lemelerveld

Het toernooi start om 8.30 uur met de eerste wedstrijden voor de E-pupillen. Later in de ochtend komen de teams van de voetbalschool in actie. ’s Middags kun je de F-pupillen aan het werk zien. De laatste wedstrijden zijn om 17.00 uur afgelopen. In het totaal hebben dan zo’n  900 spelers en speelsters aan dit toernooi deelgenomen.

Ook dit jaar wordt er weer aandacht geschonken aan teams uit de voetbalschool. Dit zijn de jongste F-jes die nog geen competitie spelen, maar bij hun eigen vereniging trainen en partijtjes 4 tegen 4 spelen. Voor deze teams zijn 4 poules gemaakt waarin 4 tegen 4 wordt gespeeld. Voor de voetballertjes is het de eerste keer dat ze tegen teams van een andere vereniging spelen. Een bijzondere ervaring dus.

VV Lemelerveld is uiteraard zeer blij dat Rabobank Vaart en Vechtstreek wederom bereid is dit evenement te sponsoren. Zij doen dit niet alleen omdat het organiseren van zo’n evenement veel geld kost, maar ook omdat ze van mening zijn dat de VV Lemelerveld voor zowel jong als oud een belangrijke maatschappelijke functie vervult binnen de Lemelerveldse gemeenschap. Door deze sponsoring is het voor de toernooicommissie mogelijk bekers en vaantjes beschikbaar te stellen voor de deelnemende teams. Ook kunnen de andere kosten die zo’n toernooi met zich meebrengt op deze manier gedekt worden.

De organisatie van zo’n groot evenement is alleen mogelijk door medewerking van heel veel vrijwilligers. Zo staan alle 156 wedstrijden onder leiding van scheidsrechters van de VV Lemelerveld. De onderhoudscommissie zet de velden uit en zorgt er altijd voor dat het sportpark er spik en span bij ligt. De sponsorcommissie regelt de aankleding van het sportpark door middel van vlaggen en andere reclame-uitingen terwijl de kantinemedewerkers alle bezoekers voorzien van een natje en een droogje. Kortom: vele handen maken licht werk.

Je bent zaterdag 28 mei dan ook van harte welkom op ons sportpark Heidepark aan de Verbindingsweg 1c in Lemelerveld. De toernooischema’s voor de verschillende pupillen zijn te vinden op staging2.vvlemelerveld.nl. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.