deventer bedrijf mag kunstgras aanleggen bij vier sallandse clubs

Het bedrijf heeft de aanbesteding gewonnen. In totaal wordt er 1,2 miljoen euro betaald voor de realisatie van de velden en acht jaar onderhoud.

“De aanbieding van Antea is een heel mooi resultaat”, laat wethouder Gosse Hiemstra weten. “Het merendeel van de extra wensen van de gemeente en de verenigingen ten opzichte van het basis bestek is ingewilligd.”

Meer sprietjes per m2
Bij alle verenigingen komt een extra duurzame en kwalitatieve kunstgrasmat te liggen ten opzichte van de FIFA-norm 2016 voor kunstgrasvelden. “Dat wil zeggen dat er meer sprietjes per vierkante meter komen.”

Rohda Raalte krijgt daarnaast een extra materieelpoort en een beregeningsinstallatie, Heeten en Mariënheem krijgen LED-verlichting in plaats van de huidige verlichting. Daarnaast komem er langs het veld bij Heeten een extra breed tegelpad en meer bankjes.

Mariënheem krijgt extra gecoate inrichtingsmaterialen. De club wilde eigenlijk ook een breder veld, maar dat werd te duur. Het kan wel zijn dat het veld iets anders komt te liggen, dus dat het gedraaid wordt ten opzichte van de huidige situatie.

Planning
Het hoofdveld van Rohda wordt nog deze zomer een kunstgrasveld en ook de toplaag van Heino wordt nog voor de competitiestart aangepakt. Heeten is in het voorjaar van 2017 aan de beurt en Mariënheem in het voorjaar of de zomer van 2018.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.