derde plek voor look hair bij coiffure awards

Eigenaresse Marian Hemmers is bijzonder verheugd met de prestatie: “Er doen duizenden kapsalons uit heel Nederland mee aan de Coiffure Awards en dan is het toch wel heel erg knap als je dan op een derde plek eindigt. Na de vier eerdere jaargangen waarin we deelgenomen hebben aan de Coiffure Awards eindelijk eens een prestatie om heel erg trots op te zijn!”

Hard gewerkt
Voor de nominatie voor de Coiffure Awards wordt hard gewerkt. De voorbereidingen voor deelname nemen namelijk veel tijd in beslag. “Er gaan heel wat vrije avonden en weekenden in het voorbereiden zitten. Je moet een goed concept bedenken, de nieuwste fashiontrends bekijken, modellen benaderen, kleuren testen en je moet een kapsel creëren om de trend te kunnen zetten voor het komende jaar”, zegt kapster Michelle Hagen.

Wanneer de voorbereidingen allemaal getroffen zijn, gaat het proces verder in de studio. “We gaan een hele dag de studio in om foto’s te maken die we in kunnen sturen. Soms wordt dit zelfs nachtwerk. Er zijn deze dag modellen, een visagist, een stylist, een fotograaf en een kapper aanwezig”, vertelt Hagen. “We gaan door tot het laatste haartje goed zit. Vervolgens worden de mooiste foto’s uitgezocht en opgestuurd.”

Hagen had zelf niet verwacht dat haar inzendingen dit jaar zo hoog zouden eindigen: “Ik dacht: we hebben nooit eerder een plek weten te bemachtigen bij de eerste drie, dus moet het gek lopen als het ons dit jaar wel lukt. De nominatie voor de Coiffure Awards is al een prijs opzich, aangezien er zoveel inzendingen zijn en het niveau heel erg hoog ligt.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.