derde editie van master party

“Het begon eigenlijk een paar jaar geleden als idee om geld in te zamelen voor onze carnavalswagen”, vertelt Roy van Rossum namens de organisatie, een matengroep van twaalf man uit Nieuw Heeten, variërend in leeftijd van begin 20 tot ongeveer 30 jaar. “Tijdens het vergaderen kwamen we erachter dat we het te groots wilden aanpakken om zo maar een een feestje te zijn, dus zo ontstond het idee voor de Master Party. We zijn er hartstikke druk mee, maar toch wordt het elk jaar minder hectisch omdat we inmiddels een goed draaiboek en een duidelijke planning hebben.”

De heren zetten weer een tent neer aan de Okkenbroekstraat in Nieuw Heeten. De eerste editie kwamen er zo’n tweehonderd bezoekers opdraven, vorig jaar zo’n 350 man. Het feest vindt telkens plaats in het Pinksterweekend. Roy: “Tegelijk met Ribs & Blues ja. Die muziek trekt ons niet zo. We hebben ook niet de indruk dat er veel mensen vanuit ons publiek naartoe gaan.”
En dus wordt het een Hollandse Avond op zaterdag. Met Hollandse piratenhits van Lucas & Gea. DJ Bas en Menno Herder zorgen voor de rest van de muzikale invulling. En zondag wordt het stuiteren bij DJ Matsoe Matsoe (bekend van ‘Oh Oh Cherso’). DJ Total Tommie sluit het feestje af. Het feest begint beide dagen om 20.00 uur.

Houden de jongens van de organisatie nog wat aan het feest over? “Nou, qua geld niet echt veel”, stelt Roy. Hij begint te lachen: “Niks eigenlijk. Als de gasten maar veel schik hebben. En als wij dan quitte spelen, dan vinden wij het prima!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.