deelnemers wandelvierdaagse heino feestelijk onthaald

Dat meldt NuHeino.nl.

Dat onthaal was bij Het Wooldhuis. Daar was iedere dag de start om 18:00 uur, en daar eindigde de dagelijkse route ook weer.

Er was muzikale ondersteuning van muziekvereniging Salland. Jort en Sander waren aanwezig om alle lopers over de eindstreep te praten. En natuurlijk waren er veel familieleden en vrienden van de deelnemers aanwezig, die de wandelaars vaak met een bosje bloemen onthaalden.

Er liepen weer heel wat kinderen mee met deze tiende editie van de wandelvierdaagse. Grote groepen van de verschillende Heinose basisscholen waren te zien in en rond het dorp. 

De Wandel 4-daagse Heino wordt georganiseerd door stichting Dorpshuus Heino. Zij zorgen ervoor dat er iedere dag weer een mooie route gepland was. Maandag was dat ‘De Veldhoek’-route, op dinsdag gingen de wandelaars in de richting van ’t Reelaer, op woensdag werd er richting Den Alerdinck gelopen en op donderdag stond de Nijenhuis-route op het programma.

Joost Pieterse was er bij. Hij maakte een fotoreportage die te zien is op staging2.NuHeino.nl. Ook zijn er op staging2.jafpee.nl nog veel meer foto’s te bekijken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.