Home / archiefcentraal / de kern naar holstohus

de kern naar holstohus

Met ingang van 17 mei 2016 sluit de huidige locatie; vanaf 19 mei kunnen cliënten van het Maatschappelijk Werk terecht op het nieuwe adres. De opening- en spreekuurtijden zijn ongewijzigd: elke maandag en dinsdag van 9.00 tot 9.30 uur is er een inloopspreekuur; van 9.30 tot 10.00 uur is het spreekuur op afspraak.

Tijdens de verhuizing blijft het Maatschappelijk Werk gewoon bereikbaar op het algemene telefoonnummer. Voor meer informatie over de nieuwe locatie en contact is De Kern bereikbaar op 0570 547 300. Het adres van de locatie in Wijhe, Raadhuisplein 2, blijft ongewijzigd. Voor meer informatie: www.stdekern.nl.

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.