de heeren van salland zingen voor hun noabers

Daar moest verandering in komen. Dus kregen de noabers een uitnodiging in de bus om op woensdag 25 mei de laatste repetitie van dit seizoen bij te wonen. Tien bewoners wilden dat wel eens meemaken.

Nadat voorzitter Hans Flierman iedereen welkom had geheten, nam dirigent Hans Mol de leiding over en liet het koor enkele bekende en onbekende liederen zingen. De gasten genoten zichtbaar en soms kon zelfs iemand meezingen.

Na ruim een half uur brachten de koorleden persoonlijk de koffie rond en mengden ze zich onder de buren. Nadat het koor ten afscheid nog Hello, goodbye had gezongen, gingen de buren weer naar huis en begon het koor aan zijn welverdiende vakantie, want hun concertagenda loopt al weer aardig vol.

Op 8 oktober zingen de Heeren van Salland tijdens de Muziekestafette in Heino. Op 26 oktober geven ze een concert in De Stevenskamp te Heeten. Op 4 november organiseert het koor een zogenoemde korenavond in de Plaskerk te Raalte. Naast de Heeren van Salland, doet de Eendracht uit Terwolde mee en de bekende groep MuSing.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.