de buurman viert eerste jubileum

Na de start, in mei 2015, ontwikkelt De Buurman zich positief. Vele klanten kennen De Buurman inmiddels van de Maaltijdbox uit de eigen regio en sinds kort levert ze ook aan bedrijfskantines, horeca en cateraars.

Een groeiend aantal bedrijven is bezig met een vitaliteitprogramma voor het personeel en maken samen met De Buurman een plan van aanpak om het personeel kennis te laten maken met gezonde, lekkere producten van boeren, telers en ambachtslieden uit de eigen regio.

“We willen dit éénjarig jubileum niet zomaar voorbij laten gaan en denken niet alleen aan winacties en nieuwe klanten, maar bedanken ook de bestaande klanten voor het afgelopen jaar”, aldus De Buurman. Voor een overzicht van de activiteiten kan je hier kijken: http://debuurman.nu/eenjarig-bestaan/

Op 5 juni houdt De Buurman samen met Pistache het Outdoor Food Festival in Zwolle. Tijdens dit evenement worden de prijzen uitgereikt en zal De Buurman aan iedere bezoeker een lekkere gezonde attentie uitdelen.

Het werkgebied van De Buurman omvat de plaatsen Hardenberg, Ommen Dalfsen, Zwolle, Kampen, Deventer en alles wat er tussen ligt (Vechtdal, IJsseldelta en Salland). Voor meer info kijk op staging2.debuurman.nu of bel 038-3030 147.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.