dauwzwemmen in zwembad de welters

Komende donderdag 5 mei is het openluchtzwembad geopend voor publiek tussen 06.00 en 09.00 uur. Iedereen is van harte welkom om een duik te nemen op de vroege morgen. Vanwege Bevrijdingsdag en Hemelvaartsdag is het zwembad de rest van de dag gesloten.

Komend weekend belooft het fantastisch weer te worden met temperaturen rond de 23 graden. Dat betekent dat het zwembad op zaterdag en zondag lánger open is én dus ruimere openingstijden heeft. Actuele informatie over de openingstijden is te vinden op de staging2.zwembaddewelters.nl.

Maandag 9 mei starten de zwemlessen voor het diploma A. Op dinsdag 10 mei worden de lessen voor B en C gestart.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.