dansgroep ralda begint aan wereldreis

De reis naar Turkije is de eerste reis van velen dit dansjaar. De groep reist de hele wereld over. Zo staan er nog trips naar Brazilië, de Verenigde Staten en Frankrijk op het programma.

In Nederland brengt Ralda vooral dansen uit de rest van de wereld op het toneel, inclusief de soms exotische kostuums. Als ze naar het buitenland reizen laten ze juist de Nederlandse dansen zien. Dat vinden ze in het buitenland hartstikke leuk om naar te kijken. Maar wat wil je ook met een podium vol Volendamse, Sallandse of Raaltese (Joapikstug) kostuums: dat is één grote ansichtkaart.

Ben je benieuwd naar de avonturen van Ralda, zou je wel een keer mee op reis willen of zou je juist wel internationaal willen dansen? Kijk dan eens op staging2.ralda.nl of volg Ralda op Facebook. De groep heeft dansgroepen vanaf vier jaar.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.