dag van de orthopedie in deventer ziekenhuis

Zo staan er tussen 10.00 en 17.00 uur verschillende informatiekramen bij route 75 in het ziekenhuis. Daar laten bedrijven onder andere hun protheses, hulpmiddelen en andere materialen zien. Heb je last van pijnlijke voeten, dan kan podotherapie Segerink misschien iets voor je betekenen. Zij geven je desgewenst advies. Op de dag van de Orthopedie worden ook filmpjes getoond van onder andere de voorbereiding, operatie en nazorg bij een knie- of heupoperatie.

De fysiotherapeut van het Deventer Ziekenhuis kan je alles vertellen over de verschillende behandelmethodes, maar ook over slijtage of andere orthopedische klachten. Zij is aanwezig van 10.00 tot 14.00 uur. In het Vragencafé geven de verpleegkundig consulenten Orthopedie en een orthopeed in opleiding een antwoord op al je vragen.

Tot slot kun je genieten van een kleine massage door SomeBody Els.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.