csi salland gaat op eigen kracht verder

“Ik kijk terug op vier bewogen jaren, waarin we in een prettige samenwerking veel hebben opgebouwd. EQI heeft hieraan een belangrijke bijdrage geleverd. We gaan nu echter op eigen kracht verder en zullen doorgaan in de ingeslagen weg naar een uniek Sallands hippisch evenement”, vertelt Jeroen Bakker, voorzitter van CSI Salland en De Heemruiters.

Vrijwilligers
CSI Salland wordt in de regio breed gedragen door vrijwilligers en die signatuur wil de stichting er ook heel duidelijk aan verlenen. “Het zijn de vrijwilligers van De Heemruiters en omringende verenigingen die dit evenement mogelijk maken en kleur geven”, benadrukt Jeroen Bakker.

Samen met EQI werd in 2012 de eerste editie van CSI Salland georganiseerd. Nataly van Eykel kijkt er met een goed gevoel op terug. “Namens EQI wens ik de mensen die CSI Salland een warm hart toedragen oprecht heel veel succes!”

CSI Salland is in binnen- en buitenland op de kaart gezet en trok topruiters als Jeroen Dubbeldam, Gerco Schröder, Leopold van Asten en Jos Lansink naar Mariënheem. De Grote Prijzen op 1.45m niveau werden gewonnen door Sjaak Sleiderink (2012) met La Toya, Robert Vos (2013) met Carat, Maureen Bonder (2014) met Alex en Henk Frederiks (2015) met Corina.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.