coop raalte overgenomen door dirk van den broek

Formuledirecteur Dirk Marcel Huizing: “Met de nieuwe winkel in Raalte brengen we onze succesvolle formule weer een stukje dichter bij onze klanten. We verwachten behalve klanten die ons al kennen, ook veel nieuwe klanten te verwelkomen. Deze stap sluit daarom heel goed aan bij onze groeistrategie.”

Overname personeel
Marcel Huizing: “De medewerkers van de Coop supermarkt komen bij ons in dienst. Ze zijn van harte welkom. Ik ben ervan overtuigd dat ze zich snel thuis zullen voelen.” Gisteren is het personeel op de hoogte gesteld van de overname.

Verbouwing
Op 1 juni vindt de sleuteloverdracht plaats. Dan wordt de winkel zo snel mogelijk omgebouwd naar een Dirk. Marcel Huizing: “Reken maar dat de opening met het nodige spektakel gepaard zal gaan. Ook daarna kunnen onze klanten vertrouwen op de beste acties, zeer lage prijzen, dagelijks verse groenten en fruit, vlees uit eigen slagerij, brood uit eigen bakkerij en elke week nieuw aanbod verrassende non-foodartikelen.”

 

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.