code rood in overijssel grote kans op natuurbrand

Verleende ontheffingen voor stookverboden gelden niet meer, je mag geen (kook)vuren maken in natuurgebieden en ook vuurkorven, fakkels, wensballonnen en vuurwerk zijn verboden. En natuurlijk wordt roken in het gebied afgeraden.

Andere tips
Houd op je verblijfplaats altijd blusmiddelen bij de hand, bijvoorbeeld een blusdeken, tuinslang, brandblusser of desnoods een emmer water. Veroorzaak niet per ongeluk een natuurbrand: gooi daarom sigaretten en glas altijd in een prullenbak of neem het mee. Denk ook aan kolen van de barbecue, opgehoopt tuinafval (broei) en parkeer uw auto (met hete katalysator) niet in hoog en droog gras.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.