clubkampioenschappen tv heino komen er weer aan

Leden kunnen zich tot en met 31 mei opgeven voor de volgende onderdelen: damesenkel, herenenkel, damesdubbel, herendubbel, gemengd dubbel en jeugd. Er wordt gespeeld in poules zodat elke deelnemer is verzekerd van meerdere wedstrijden. De toernooicommissie deelt in op speelsterkte zodat je alleen tegenstanders van je eigen niveau ontmoet. Leuke en spannende wedstrijden zijn dus gegarandeerd.

De inschrijving is inmiddels geopend via staging2.toernooi.nl (zoek op clubkampioenschappen TV Heino). Eventueel kun je je ook opgeven door een mail te sturen naar tvheino@hotmail.com. Jeugdleden geven zich op via de jeugdcommissie. Het inschrijfgeld bedraagt 7,50 euro voor het eerste onderdeel en 5 euro voor het tweede onderdeel.

De toernooicommissie streeft naar zoveel mogelijk deelname. Wie in de toernooiweek meerdere verhinderingen heeft, wordt toch verzocht zich op te geven. Mocht bij het plannen blijken dat een speler teveel verhinderingen heeft, dan vindt nader overleg plaats.

Natuurlijk draait het bij de Omni Mobilae Clubkampioenschappen voor een deel om de prestaties. De winnaars van de diverse categorieën kunnen dus rekenen op mooie prijzen. Maar het gaat zeker ook om de gezelligheid. Iedere avond worden door de kantinecommissie hapjes geserveerd en op zaterdag 18 juni wordt een barbecue georganiseerd. Een extra goede reden om mee te doen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.